KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Toğuzata İlkokulu

Toğuzata İlkokulu

ASLAN BEY MAH. 7081. SK. NO 35 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Türk milleti eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği , tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Mili Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak ; sağlam karakterli, dürüst , vatansever, insanı, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren , görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08:20 ---- 14:10
TOPLU TAŞIMA
ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ
ASLANBEY MAHELLESİ 7081.SOKAK NO:35 DULKADİROĞLU-KAHRAMANMARAŞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 3 K.M , İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK OLARAK 200 METRE MESAFADEDİR.